De waarheid over de beste matrassen


Wist je dat je tijdens jouw leven meer dan 25 jaar in bed doorbrengt? Een goed matras is de basis voor een goede nachtrust en dus ook voor een goede gezondheid. Matrassen worden in de traditionele markt neergezet als ingewikkelde producten door technische snufjes en ingewikkelde namen, maar dit zijn verkooptrucs. De perfecte matras kopen was nog nooit zo makkelijk en betaalbaar als nu. Geen keuzestress, geen ingewikkelde marketingtermen, geen grote winkelpanden en dure reclames waar je als klant voor betaalt. Wij willen er zeker van zijn dat mensen beter slapen en fitter zijn om van hun leven te genieten! Just Dream.

Een matras moet je in een winkel kopen zodat je deze kan testen.

Nee! Een nieuw matras kopen kan uitdagend, tijdrovend en frustrerend zijn. Je gaat een beddenwinkel binnen, spendeert daar een halve dag in de winkel waarbij je verschillende matrassen test. Je test elk matras hooguit een paar minuten. Op basis van die paar minuten baseer je vervolgens jouw aankoop waarmee je de komende 10 jaar moet doen. Just Dream vindt dat je eigenlijk minstens een week op een matras moet slapen om deze te kunnen beoordelen. Wij hebben hier onderzoek naar gedaan en wat blijkt: 78% van de kopers vindt ook dat je minstens een week een matras moet kunnen uitproberen. Bij Just Dream mag je de matras niet alleen minstens een week, maar zelfs 100 dagen uitproberen. Zo heeft jouw lichaam ruim de tijd om aan de matras te wennen en kun jij echt bepalen of je de matras fijn vindt.

Iedereen is anders, daarom moet je kunnen kiezen uit veel verschillende matrassen.

Nee! Uit ons onderzoek is gebleken dat de meeste mensen dezelfde voorkeur hebben in stevigheid, temperatuur, comfort en ondersteuning van een matras. Daarom hebben wij één uitgebalanceerd matras ontwikkeld waarop iedereen heerlijk slaapt: de Just Dream matras! Door verschillende lagen hebben we er voor gezorgd dat dit matras goed is voor mensen van verschillend gewicht. Hoe zwaarder je bent, hoe meer druk er op de matras komt te staan, hoe meer ondersteuning je krijgt vanuit de onderste laag.

Hoe duurder een matras hoe beter.

Nee! Naast productiekosten betaal je als klant normaal gesproken ook voor dure showrooms, de verkoper die je assisteert en alle dure televisiereclames. Just Dream heeft geen winkelpanden en maakt geen gebruik van dure televisiereclames. Hierdoor kunnen we onze kosten laag houden en de matras aan jou aanbieden voor een eerlijke prijs.

Matrassen met technische snufjes zijn beter.

Nee! Men probeert via marketingtrucjes een matras aan jou te verkopen: allerlei gecompliceerde termen en technische snufjes die het product interessanter moeten maken. Helpen die termen en snufjes jou daadwerkelijk beter te slapen? Wij geloven daar niet in. Er worden bijvoorbeeld matrassen met 5, 7 of 9 comfortzones verkocht, hoewel je lichaam maar 5 zones heeft als het om ondersteuning gaat.

EEN MATRAS ONTWERPEN VAN TOPKWALITEIT VOOR IEDEREEN


Door onze praktijkervaring hebben we geleerd dat er vier factoren zijn die effect hebben op een goede slaap: comfort, ondersteuning, temperatuur en duurzaamheid. Wij hebben een matras ontwikkeld dat niet alleen de juiste stevigheid heeft, maar ook een optimale ondersteuning biedt, koel blijft gedurende de nacht en door goede kwaliteit lang mee gaat. We hebben 12 maanden gespendeerd aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en testen van verschillende prototypes. En we hebben één matras kunnen maken, wat geschikt is voor iedereen.

Verende toplaag
Duurzaamheid en topkwaliteit
Een heerlijk comfortabel gevoel
De perfecte ondersteuning en een neutraal stevigheidsniveau.
Optimale luchtcirculatie
Afritsbare en wasbare hoes

ONS PROCES


Door ons ontwikkeld
Met 50 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van matrassen.
GEEN dure handelsmerken
Nieuwe materialen zonder kosten van merken maakt het stukken goedkoper!
Door ons geproduceerd
Wij produceren de matras zelf, zonder marge om door te verkopen.
GEEN dure commercials
Wij geloven dat de matras - na een goede ervaring- zichzelf verkoopt.
GEEN showrooms of winkelpanden
We betalen niet voor dure showrooms of grote winkels: jij dus ook niet!
Bezorging direct bij jou thuis
Wij bezorgen de matras direct vanuit de productie, zonder tussenpersonen, bij jou.

Onze droomcombinatie


Een combinatie van een verende toplaag van Air foam, een comfortabele laag Memory foam en een basis van ondersteunend Supportfoam voor het heerlijkste comfort en de juiste stevigheid.

Onze stoffen


De geselecteerde stoffen komen van een vertrouwde (matras)stofleverancier uit België die al 182 jaar in het vak zit.

Ons schuim


Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige schuimen met een hoge dichtheid. Hoe hoger de dichtheid van schuim, hoe beter de kwaliteit, hoe langer jij plezier hebt van je matras. Schuim verliest met de tijd zijn werking. Daarom worden onze schuimen vers gegoten in de EU.

Handwerk


Ieder Just Dream matras wordt door vakkundige mensen met de hand in elkaar gezet en afgewerkt.

TRY IT. LOVE IT. JUST DREAM.