Het was een koude winteravond in de bergen. Drie vrienden – Bram, Loes en Toni – genoten van hun welverdiende vakantie na een jaar hard werken. Na een gezellige avond rond het haardvuur, wensten ze elkaar welterusten en gingen naar bed om een goede nachtrust te hebben. De matrassen waar ze op sliepen waren verre van goed, net zoals hun slaap diezelfde nacht. De volgende dag spraken de vrienden met elkaar over hoe belangrijk een goede nachtrust is. Alle drie waren ze het er over eens dat een goed matras de sleutel tot een goede nachtrust is.

Na deze reis besloten Bram en Loes een matras te kopen dat perfect bij hen zou passen. Alleen was een perfect matras vinden niet zo makkelijk als ze gedacht hadden. Ze werden misleid door dure marketingtermen en gladde verkopers. Voor een goed matras zouden ze meer dan 1.000 euro moeten uitgeven. Zelfs met zo’n hoog bedrag hadden ze niet eens een goede garantie op hun aankoop.

Enkele maanden later kwamen de drie vrienden weer bij elkaar. Het gesprek begon meteen over die betreffende avond en de slechte nachtrust. Bram en Loes vertelden aan Toni wat zij hadden ervaren bij de koop van een nieuw matras. Hoe meer ze over het onderwerp spraken en hoe dieper ze er op ingingen, hoe groter het idee en de uitdaging werd: een matras creëren dat voor iedereen geschikt is.

Het idee was er, maar hoe ga je dat uitvoeren? Ze kwamen terecht bij een bedrijf dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft in het produceren van kwaliteitsmatrassen: MebloJOGI. Met deze kennis en ervaring konden de vrienden eindelijk hun idee gaan realiseren. Bijna een jaar lang hebben ze aan het ontwerpen van de matras gewerkt. Ze moesten verschillende matrassen testen, uit vele materialen kiezen en het juiste productieproces ontwikkelen. Ze dachten over alles na: van de kern van de matras tot aan de laatste steek. Door te kiezen voor de beste materialen en het gebruik van nieuwe technologie in de productie, creëerden ze de Just Dream matras.

Het is zo simpel als het klinkt: Just try it. Just love it. Just Dream.

ONTMOET HET DREAM TEAM


Toni
Director
Loes
Toegepast Psycholoog
Rok
Head of R&D
Petra
BackOffice manager
Jaka
Web developer
Rimmer
Editor
Joffrey
Marketing manager
Ales
Video & Photography
Ana
Designer
Fleur
Public relations