product

-

Hoeslaken Satijn Bruin 160x200

Hoeslaken Satijn Bruin 160x200

Prijs: € 40,33
Je matras wordt binnen 5-20 werkdagen bezorgd.
100 nachten proefslapen, 10 jaar garantie
Gratis levering en retourneren
Universeel in stevigheid, comfort en ondersteuning
Geschikt voor een lichaamsgewicht van 50-120kg.

Wat onze klanten zeggenzaterdag 15 april 2017
Ik was op zoek naar een nieuw matras en een vriendin gaf mij de tip om een just dream matras te proberen. Ik had best last van mijn rug bij mijn oude matras, omdat ik in een kuil lag. Nu slaap ik heerlijk, lig ik niet meer in een kuil en ik heb geen rugpijn meer. Echt een aanrader.
Recensie door Jessica Boer
Bekijk alle recensies

ONTWORPEN VOOR ALLE BEDBODEMS


Plat grondvlak
Een plat grondvlak biedt directe ondersteuning aan de Just Dream matras en zorgt dat de matras wat steviger aan zal voelen. Het materiaal aan de onderkant is extra stevig, zodat je de matras ook op de vloer kunt leggen.
Lattenbodem
Een lattenbodem is perfect voor je Just Dream matras. Er is veel luchtcirculatie mogelijk. Zorg dat open ruimtes niet groter dan 8 cm zijn. Anders kan de matras tussen de ruimtes geduwd worden als je er op ligt. Dit gaat ten koste van de kwaliteit.
Boxprings en andere bedbodems
Een boxspringsysteem absorbeert druk. De Just Dream matras is geschikt voor alle boxsprings of andere bedbodems. Zorg dat open ruimtes niet groter dan 8 cm zijn. Anders kan de matras tussen de ruimtes geduwd worden als je er op ligt. Dit gaat ten koste van de kwaliteit.

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 100 NACHTEN

Slaap, ontspan en droom gedurende 100 nachten. Ben je dan nog niet verliefd op je matras? Wij komen deze gratis ophalen en je krijgt het aankoopbedrag terug. Geen zorgen, Just Dream.

DROOM MATERIAAL COMBINATIE


Air foam Schuim met de goede karaktereigenschappen van latex, een optimale luchtcirculatie en een heerlijk bounce-effect!
Memory foam Schuim dat zorgt voor een heerlijk zacht en comfortabel gevoel.
Support foam Koudschuim dat de perfecte ondersteuning geeft in combinatie met aangebrachte zones en bovendien duurzaam is.
Hoes Gemaakt van textiel uit België Deze omtrek ventileert, is flexibel, veerkrachtig en makkelijk afneembaar en wasbaar.

Bekijk specificaties

-

DE BESTE MATRAS VOOR IEDEREEN


Gebaseerd op onze ervaring, onderzoek en jaren van testen, hebben wij ontdekt dat 78% van de mensen de voorkeur heeft voor dezelfde stevigheid, temperatuur, comfort en ondersteuning. Wij hebben besloten om geen verwarring te veroorzaken: één matras waar iedereen lekker op slaapt!
Verende toplaag
Duurzaamheid en topkwaliteit
Heerlijk comfortabel gevoel
Ondersteunt en heeft de juiste stevigheid
Optimale luchtcirculatie
Afritsbare en wasbare hoes

MET ZORG EN PASSIE GEMAAKT