EEN KWALITATIEF HOOGWAARDIG MATRAS 140X200 CM

“Ik slaap heerlijk op mijn Just Dream matras en wordt wakker zonder pijntjes!”– Wouter

Just Dream matras, 140x200x23

Prijs: € 849,00
Je matras wordt binnen 5-20 werkdagen bezorgd.
100 nachten proefslapen, 10 jaar garantie
Gratis levering en retourneren
Universeel in stevigheid, comfort en ondersteuning
Geschikt voor een lichaamsgewicht van 50-120kg.

Wat onze klanten zeggenzaterdag 15 april 2017
Ik was op zoek naar een nieuw matras en een vriendin gaf mij de tip om een just dream matras te proberen. Ik had best last van mijn rug bij mijn oude matras, omdat ik in een kuil lag. Nu slaap ik heerlijk, lig ik niet meer in een kuil en ik heb geen rugpijn meer. Echt een aanrader.
Recensie door Jessica Boer
Bekijk alle recensies

ONTWORPEN VOOR ALLE BEDBODEMS


Plat grondvlak
Een plat grondvlak biedt directe ondersteuning aan de Just Dream matras en zorgt dat de matras wat steviger aan zal voelen. Het materiaal aan de onderkant is extra stevig, zodat je de matras ook op de vloer kunt leggen.
Lattenbodem
Een lattenbodem is perfect voor je Just Dream matras. Er is veel luchtcirculatie mogelijk. Zorg dat open ruimtes niet groter dan 8 cm zijn. Anders kan de matras tussen de ruimtes geduwd worden als je er op ligt. Dit gaat ten koste van de kwaliteit.
Boxprings en andere bedbodems
Een boxspringsysteem absorbeert druk. De Just Dream matras is geschikt voor alle boxsprings of andere bedbodems. Zorg dat open ruimtes niet groter dan 8 cm zijn. Anders kan de matras tussen de ruimtes geduwd worden als je er op ligt. Dit gaat ten koste van de kwaliteit.

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 100 NACHTEN

Slaap, ontspan en droom gedurende 100 nachten. Ben je dan nog niet verliefd op je matras? Wij komen deze gratis ophalen en je krijgt het aankoopbedrag terug. Geen zorgen, Just Dream.

DROOM MATERIAAL COMBINATIE


Air foam Schuim met de goede karaktereigenschappen van latex, een optimale luchtcirculatie en een heerlijk bounce-effect!
Memory foam Schuim dat zorgt voor een heerlijk zacht en comfortabel gevoel.
Support foam Koudschuim dat de perfecte ondersteuning geeft in combinatie met aangebrachte zones en bovendien duurzaam is.
Hoes Gemaakt van textiel uit België Deze omtrek ventileert, is flexibel, veerkrachtig en makkelijk afneembaar en wasbaar.

Bekijk specificaties

Constructie en materialen:

3 lagen constructie van schuim

Air foam 65 kg/m³

Een nieuw soort schuim, ontwikkeld voor matrassen in ziekenhuizen. Het is zo nieuw dat wij er zelf een naam voor moesten bedenken. Dit schuim heeft alle goede karaktertrekken van latex, maar is in tegensteling tot latex anti-allergisch en heeft een optimale luchtcirculatie. Het schuim veert onmiddellijk terug en geeft hierdoor een heerlijk bounce-gevoel.

Memory Foam 55 kg/m³

Ook wel traagschuim genoemd. Bij de Just Dream matras is Memory foam in het midden geplaatst voor een heerlijk comfortabel en koel gevoel. Bij veel matrassen wordt dit materiaal aan de top geplaatst. Je lichaam zakt in het schuim. Hierdoor geeft het een heerlijk comfortabel gevoel, maar het wordt gedurende de nacht ook heel erg warm.

Support foam 30 kg/m³

Een zeer duurzaam koudschuim. Wij noemen het Support foam, omdat dit schuim je de allerbeste ondersteuning geeft gedurende de nacht. Er zijn 5 zones in dit schuim aangebracht. Er worden vaak matrassen verkocht met meer dan 5 zones, maar je lichaam heeft (wat betreft ondersteuning) maar 5 zones nodig. Deze zones zorgen er voor dat het schuim wat zachter is bij je schouders en heupen, zodat je hier niet te veel druk op krijgt. Dit geeft ook de juiste ondersteuning voor je rug. De Just Dream matras is geschikt voor mensen tussen de 50 en 120 kg.

Hoes
350 g/m²
Afritsbare hoes
Wasbaar op 40 °C
Anti-allergisch
Huisstofmijtbescherming
100% Polyester
Land van herkomst
Ontworpen en ontwikkeld in Nederland.
Hoesmateriaal is afkomstig uit België.
Schuim- en matrasproductie is in Slovenië.
Certificaten

Oeko-Tex® standard 100 certificaat - Het gebruik van ecologische materialen is belangrijk voor ons, omdat het invloed heeft op mens en milieu. De veiligheid voor alle materialen is bevestigd door het Oeko-Tex instituut.

CertiPUR – Alle soorten schuimlagen die in de Just Dream matras zijn verwerkt, hebben het veiligheids-, gezondheids- en milieucertificaat CertiPUR. Onze schuimen zijn in een onafhankelijk laboratorium getest en gecertificeerd:

  • Gemaakt zonder ozonlaag aantastende stoffen
  • Gemaakt zonder PBDE's, TDCPP en TCEP ("Tris") vlamvertragers
  • Gemaakt zonder kwik, lood en andere zware metalen
  • Gemaakt zonder formaldehyde
  • Gemaakt zonder phthalates gereguleerd door de Consumer Product Safety Commission
  • Lage VOS (Vluchtige Organische Stoffen) emissie voor luchtkwaliteit (minder dan 0,5 delen per miljoen)
Verzendkosten en info

Gratis verzending en retourneren in Nederland.

Onze bezorger levert de matras bij jou thuis. Wil je jouw matras op je bedbodem geleverd hebben of wil je dat de bezorger jouw oude matras mee neemt? Dit kan je als extra optie selecteren tijdens het bestellen van je matras. De bezorger belt je om een afspraak te maken. De bezorging van de 140x200 cm matras vindt plaats binnen 5-14 dagen na het plaatsen van de order.

Beschikbare afmetingen:

140 x 200 cm

Voor andere afmetingen kun je het overzicht met de standaard maten bekijken.
Als jou afmeting er niet bij staat, stuur dan een e-mail naar sleep@just-dream.nl

DE BESTE MATRAS VOOR IEDEREEN


Gebaseerd op onze ervaring, onderzoek en jaren van testen, hebben wij ontdekt dat 78% van de mensen de voorkeur heeft voor dezelfde stevigheid, temperatuur, comfort en ondersteuning. Wij hebben besloten om geen verwarring te veroorzaken: één matras waar iedereen lekker op slaapt!
Verende toplaag
Duurzaamheid en topkwaliteit
Heerlijk comfortabel gevoel
Ondersteunt en heeft de juiste stevigheid
Optimale luchtcirculatie
Afritsbare en wasbare hoes

MET ZORG EN PASSIE GEMAAKT