Just Dream matrassen recensies

4.7/5 (23)
Jessica Boer
26 jaar
15 apr 2017

Heerlijk Dromen

Ik was op zoek naar een nieuw matras en een vriendin gaf mij de tip om een just dream matras te proberen. Ik had best last van mijn rug bij mijn oude matras, omdat ik in een kuil lag. Nu slaap ik heerlijk, lig ik niet meer in een kuil en ik heb geen rugpijn meer. Echt een aanrader.
Buik-slaper
33 dagen
Alleen
1
Maik Deckers
28 jaar
7 apr 2017

TOP matras, SUPER service!

Het matras bevalt mij heel goed. Ik slaap er heerlijk op! Het is niet te zacht en niet te hard. Mijn vriendin moest er even aan wennen, maar is nu ook helemaal fan. We kruipen iedere avond met plezier in bed. En ik heb zelden zo'n goede service meegemaakt. De bezorgers belde voor een afspraak en ze hebben mijn oude matras zelfs mee genomen!
Zij-slaper
18 dagen
Met een partner
2
Els Bosman
47 jaar
16 mrt 2017

Fijn matras voor mijn rug!

Ik heb lang gezocht naar een matras die goed voor mij is. De Just Dream matras is super fijn, met name voor mijn rug. Ik ga iedere avond met plezier in bed liggen!
Zij-slaper
21 dagen
Met een partner
2
Harry Wijnhoven
62 jaar
7 jan 2017

comfort met schouderklacht

Ik ben sportfysiotherapeut/ manueel therapeut en dus geïnteresseerd in ligcomfort. Zelf heb ik door volleybal een schouderblessure opgelopen die vnl 's nachts met liggen opspeelt. Bij een minder comfortabele matras krijg ik snel het sein om om te draaien. Bij deze matras kon ik lang liggen op mijn schouder, hij voelde goed ondersteunend aan en vooral de prijs is voor de geboden kwaliteit een absoluut pluspunt. Verder anti-allergisch, 100 dg om uit te proberen, thuis bezorgd en opgehaald, zeer klantvriendelijk dus. Aanrader!!
Zij-slaper
7 dagen
Met een partner
2
Viktor Bolshov
37 jaar
28 okt 2016

Excellent mattress, and remarkably awesome service

The mattress is just as good as it is described. The service is outstanding. I ordered this mattress 2 months before moving to a new home, and asked to deliver it on the day of move. It was no problem, and a couple of weeks before the scheduled delivery I was given a call to confirm delivery date and time. Exactly at scheduled time the guy was knocking at my door and brought the mattress to the bedroom. Oh, and did I mention that I was able to pay upon delivery, while still being able to use the discount that was valid on the day of the order?

This review may even sound like a fake / advertising, but in fact, this is how much I was satisfied with the product.
Rug-slaper
60 dagen
Met een partner
2

Artikelen 1 tot 5 van 23 in totaal

Page Number:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5