Just Dream matrassen recensies

4.7/5 (23)
Mesut
24 jaar
24 jun 2016

Ook voor gewichtheffers

Sinds een half jaar had ik last van mijn rugspieren bij het ontwaken. Omdat ik gewichtheffer ben is het belangrijk dat ik een goede nachtrust heb. Daarbij is het ook belangrijk dat mijn lichaam in een goede positie ligt.

Dus ik ben gaan zoeken naar matrassen. Helaas zijn ze enorm duur. Toen kwam ik just dream tegen. Voor meer dan de helft van de prijs kon ik een geweldige matras krijgen. En dit heb ik ook gedaan. Sindsdien heb ik geen last gehad van mijn spieren en slaap ik veel beter!

Klik hier om de video van Mesut te zien
Zij-slaper
28 dagen
Alleen
1
Jenny Gebauer
36 jaar
11 jun 2016

Heeeeeeerlijk!!!

We waren al een tijdje op zoek naar een nieuw matras. Al een aantal keren bij een winkel matrassen uitgeprobeerd. Maar ja. Blijft een flinke aankoop en het matras wat ons heerlijk leek had geen proefslapen. Maar eens verder gezocht op internet en een winkel gevonden waar je 14 dagen kon proef slapen. Eerst naar de showroom en een matras uitgeprobeerd, voor zover dat gaat in de winkel. Deze werden netjes thuis afgeleverd. Maar na een aantal nachten slapen besloten we om ze weer retour te sturen. Het was niet ons matras!!! Weer zoeken...en toen kwamen we uit bij Just Dream!! Het leek te mooi om waar te zijn, maar ook hier geldt 100 dagen proefslapen. Dus.... die wilden wij wel eens graag proberen. Ik heb contact opgenomen met Just Dream omdat ik nog een aantal vragen had. Deze zijn naar volle tevredenheid beantwoord en heb ik direct het matras besteld. Volgende dag werd deze al geleverd. Wat een service, tot op de slaapkamer!! Mijn man en ik gingen erop liggen en het voelde direct heerlijk!!!! Maar nog belangrijker natuurlijk, we slapen er ook super heerlijk op!!! Ik had vaker last van schouder en tussen de schouderbladen en werd daar ook regelmatig wakker van. Nu merk ik helemaal niets meer. Zelfs al ik af en toe op mijn buik lig, lig ik heerlijk comfortabel en geeft dit matras hele goede steun. Ik ben er super, super tevreden over. Het matras kan ik dus iedereen aanbevelen!!!!
Zij-slaper
9 dagen
Met een partner
2
Kai Vermaas
25 jaar
7 jun 2016

Een flinke verbetering

Ik had al een goed matras, dus ik twijfelde of ik deze upgrade aan zou gaan. Toch gedaan en ik ben er heel blij mee. Dit matras houdt mooi het midden tussen hard en zacht en is dus precies goed, vooral voor een rugslaper zoals ik. In vergelijking met mijn vorige matras lig ik op die van Just Dream een stuk rechter waardoor ik 's ochtends minder stijf wakker wordt.
Rug-slaper
57 dagen
Alleen
1
Desiree Burgers
42 jaar
30 mei 2016

Fijn slapen

Heerlijk matras, geen rugklachten meer! En uitgerust wakker worden..
Zij-slaper
-/+ 21 dagen
Met een partner
2
Iris
35 jaar
26 mei 2016

Het is een heerlijk stevig matras. Geen rare deuken of steeds om moeten draaien. Het behoud zijn vorm, zoals het moet!

Onze oude matras was een verschrikking. Iedere week omdraaien omdat er een deuk in kwam. Ook de afrijving van hitte was niet fijn.
Deze matras is als een heerlijk nest waar je lekker op weg kunt dromen! Behoud zijn vorm en voelt fijn qua temperatuur. We hebben dat al kunnen testen met het mooie weer. Ik heb er direct heerlijk op geslapen, alsof je in een hotelbed hebt geslapen. Voelde als een vakantie bed :)
De matras voelt zacht, glad. Geen rare bobbels of veren of deuken of kreukels, gewoon zacht en glad. Heerlijk!
Ik zou de matras zeker aan een vriend aanraden. Helemaal omdat je oude matras direct wordt meegenomen, weg met die troep! Fantastische service, snelle levering!
Buik-slaper
60 dagen
Met een partner
2

Artikelen 11 tot 15 van 23 in totaal

Page Number:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5