Rugpijn verdwijnt met het Just Dream matras

Nijmegen – 27 oktober 2016 Just Dream heeft een matras uitgevonden dat rugpijn en pijn aan de schouders doet verdwijnen. Rugpijn en pijn in de schouders zorgt er voor dat je de dag met een vervelend gevoel begint. Zonder rugpijn wakker worden is wat Just Dream beloofd aan al zijn klanten!

Uit onderzoek is gebleken dat 85% van de Nederlanders willen een zelfde soort matras als het gaat om temperatuur, stevigheid en comfort. Met deze kennis is Just Dream hun matras gaan ontwikkelen en daardoor is een perfect matras ontstaan. Het Just Dream matras is opgebouwd uit drie lagen schuim, waardoor hij optimale ondersteuning en comfort biedt voor de nek en de rug.

Service

De helft van de mensen die een matras kopen in een winkel, zijn na aankoop daarvan toch niet tevreden of twijfelen met hun keuze. Dat is misschien ook logisch als je bedenkt dat je er in een winkel maar een paar minuten op kunt liggen. Bij Just Dream krijg je 100 nachten de tijd om het matras te proberen. En ben je dan toch niet tevreden, dan komt Just Dream het matras gratis weer bij je ophalen en krijg je het aankoopbedrag weer teruggestort.

Nooit meer pijn

Just Dream heeft als doel om Nederland fitter te maken. Beter slapen en fit weer wakker worden, dat is wat iedereen graag wil. Just Dream garandeert dat je beter zult slapen en dat rug- of schouderpijn sterk zal verminderen of zelfs verdwijnt door te slapen op een Just Dream matras.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Just Dream.
T: 024-2022250
E: sleep@just-dream.nl
www.just-dream.nl